About

Hey There ! Eu sunt Hysako Kimimaro, de fapt chiar acesta este numele meu… in japoneza . Am avut candva, dintr-un schimb de experienta o prietena din Japonia, care ma striga asa. Aveam pe atunci doar 9 ani, asa ca nu ma fascina prea mult acest nume, cum sunt in incurca-limba nici nu-l puteam pronunta, dar acum pot si il ador ! So that’s my name ❤ !
Cum spuneam am avut intentia de incepe un blog depre carti cu mult timp in urma, doar ca nu am avut si curajul… Sunt o fire destul de timida si nu interactionez mult cu oamenii ( introvertita ), totusi cartile sunt lumi paralele in care evadez si nu numai ca interactinez cu oameni, salvezi lumi, imi traiesc adevarata dragoste, sunt diferita in sensul bun ! Sunt o vrajitoare, o sirena sau chiar Hysako in Wonderland :3 ! Iubesc orice tine de lectura, pentru ca o carte citita este o lume in care ai trait. O data ce ai terminat o carte esti ca un calator in cautare de alte lumi [ carti ] pe care le poti explora si poti fii protagonistul chiar !! Nu doar un martor mut si invizibil asa cum se simt unii, NOI suntem protagonistii propriei noastre povesti… Sau a mai multor ! Pentru ca noi suntem calatori ai imaginatiei ! :o3

Atentie : Nu citesc in general carti cu tematica horror, asta se intampla foarte rar si nici nu vizionez filme pe aceasta tema, asa ca daca asta cauti, nu o cauta aici !
De asemenea blocul MEU imi contine PARERILE PERSONALE !
Daca nu esti de acord, putem frumos discuta despre asta sau pur si simplu nu urmari acest blog ! Multumesc ! ^u^

A good point : Sunt o mica pisica neagra ce iubeste cartile si oamenii de pe tumblr ❤
BROFIST !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s